Kontakt

Vi har lang erfaring med behandling av ulike synsproblemer, og gir deg hjelpen du trenger. Velkommen til oss.

Åpningstider

Hverdager: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-19:00
Lørdag: 09:00-15:00

Kontakt oss

32 73 17 48

butikk@optikerspiten.no

Storgata 20

Våre ansatte

Arne hos c)optikk Spiten på Kongsberg

Arne Bjørn Spiten

Optiker

butikk@optikerspiten.no
32 73 17 48

Arne var ferdig utdannet optiker i 1980. I 1982 overtok han eierskapet av butikken etter sin far. Han har siden den gang vært driftsansvarlig i Storgata 20. 𠊊rne har lang erfaring innen optikk og service. Han er spesielt interessert i tilpasning av harde linser og skytebriller. Han liker kundebehandling og finner alltid en løsning for deg. Hver 14 dag er Arne på Rødberg, hvor han utfører synsundersøkelser, enkle reparasjoner og opprett av briller.

Katrine hos c)optikk Spiten på Kongsberg

Katrine Onshus Spiten

Optiker

butikk@optikerspiten.no
32 73 17 48

Katrine var ferdig utdannet optiker i 2013. Hun har jobbet i optiske forretninger både i Trondheim og Oslo, før hun startet som daglig leder hos c)optikk Spiten i 2017. Hun er fjerde generasjon optiker som skal drive butikken videre. Katrine trives godt både på synsprøverommet og ute i butikken, og gjør alt for at du skal få en eller flere løsninger du blir fornøyd med. Hun hjelper deg dersom du ønsker å lage en avtale om terminalbriller eller vernebriller for din bedrift.

Heidi hos c)optikk Spiten på Kongsberg

Heidi Faråsengen Manquin

Optiker

butikk@optikerspiten.no
32 73 17 48

Heidi var ferdig utdannet optiker i 2006, og har siden 2011 vært ansatt hos oss. Heidi er spesielt utadvendt og er en problemløser. Hun er faglig interessert og liker å holde seg oppdatert, både når det kommer til faget og brillemote. Hun er spesielt interessert i barn og syn. Både barn og voksne blir godt ivaretatt av Heidi på synsprøverommet.

Mona hos c)optikk Spiten på Kongsberg

Mona Grundvåg

Kunderådgiver

butikk@optikerspiten.no
32 73 17 48

Mona har jobbet som kunderådgiver og gledesspreder hos oss siden 2007. Hun har lang erfaring innen kunderådgivning og mote. Hun er medansvarlig for innkjøp av innfatninger og solbriller, og sørger for at vi til en hver tid har et spennende utvalg i butikken. Mona liker å omgås mennesker, og strekker seg langt for å finne en løsning for deg.

Tove hos c)optikk Spiten på Kongsberg

Tove Haugen Martinsen

Optiker

butikk@optikerspiten.no
32 73 17 48

Tove var ferdig utdannet optiker i 1991, og har vært ansatt hos oss siden da. Med sin rolige fremtoning og blide utstråling er hun godt likt av både kunder og kolleger. Hun er flink til å lytte, og ser deg som kunde. Tove er interessert i filterglass, og hjelper deg dersom du har spørsmål om dette. (Filterglass kan være til hjelp ved sterk grad av lysømfintlighet og blending eller ved sterkt nedsatt kontrastsyn. Glassene kan også fungere godt ved synsproblemer i lysoverganger).