Våre tjenester

Vi hjelper deg med alt innen syn.

Illustrasjonsbilde

Synsundersøkelse

Å ta en synsundersøkelse er verken vondt eller skadelig for øynene. Undersøkelsen starter med en samtale om hvordan du opplever synet ditt. Dersom du har problemer med synet er det viktig å kartlegge hvilke situasjoner som oppleves utfordrende. Optikeren vil deretter utføre de undersøkelser som er nødvendige for dine øyne og ditt syn. Under en synstest sjekkes blant annet synsstyrke og samsyn. Oppdager vi noe unormalt på netthinnen din, vil du bli henvist videre til øyelege. Vi finner den beste løsningen for ditt problem!

560,-

Illustrasjonsbilde

Netthinnebilde

Synet er en av våre viktigste sanser. Å følge med på øyehelsen er viktig. Netthinnen kan fortelle mye om en persons helse. Optikeren kan avdekke tegn på okulære tilstander som blant annet grønn stær (glaucom), forkalkning (AMD) og systemiske sykdommer som diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol. Et netthinnebilde gir et godt svar på din totale generelle og okulære øyehelse.

155,-

Illustrasjonsbilde

tilpassing av linser

Vurderer du å begynne med kontaktlinser? Nytilpasning av linser inkluderer en grundig synsundersøkelse, opplæring i bruk, prøvelinser til utprøving hjemme, og etterkontroll av linser. Sammen finner vi en kontaktlinse for ditt behov!

895,-

Illustrasjonsbilde

Linsekontroll årlig

Vi sjekker om styrken på linsene er optimal, og ser etter forandringer i øyehelsen som følge av linsebruk.

495,-

Illustrasjonsbilde

Linsekontroll halvår

Vi sjekker om styrken på dine linser er optimal, og ser etter forandringer i øyehelsen som følge av linsebruk. Kontroll for dere som bruker månedslinser/langtidslinser, eller har behov for tettere oppfølging.

395,-

illustrasjonsbilde

Synsfeltmåling

Vi undersøker synsnerven og netthinnens sensitivitet for å måle om synsinformasjonen når helt fram til synssenteret i hjernen.

120,-

Illustrasjonsbilde

Førerkortattest

Helsedirektoratet kom nylig ut med nye krav til fornyelse av førerkort. De nye kravene går blant annet ut på en mer grundig test av synsfeltet. Vi har alt av nødvendig utstyr for å måle ditt synsfelt, og kan gi attest til alle typer førerkort. Hos oss kan du få time på dagen, og få med deg attesten når du går.

120,-

Henvisning til Øyelege

Vi gir direkte henvisning til øyelege ved behov. Du trenger ikke kontakte fastlegen først. Offentlige satser med egenandel gjelder hos øyelege.

Synsundersøkelse på Rødberg

Optiker Arne Spiten utfører synstester på Rødberg to tirsdager i måneden.
Ønsker du en grundig undersøkelse av øynene dine? Arne hjelper deg å finne den beste løsningen for din øyehelse og ditt syn.

Bestill time

Vi har eget verksted

c)Optikk Spiten har et eget verksted, hvor vi sliper brilleglass, reparerer briller, lodder briller, tar acetatsveis av briller, og polerer briller. På denne måten kan vi bistå deg som kunde gjennom hele prosessen — fra synsundersøkelse og valg av brille, til sliping av glass og utlevering av ferdig produkt.

Våre optikere gir deg gode råd

Optikeren er fagperson og autorisert helsepersonell, og kan blant annet gi råd på følgende områder

  • Synstrening

  • Synskirurgi

  • Tørre øyne

  • Belysning på arbeidsplassen

  • Briller på arbeidsplassen

  • Blåfilter som beskytter øynene fra det skadelige blåfiolette lyset som, i økende grad, finnes i kunstige lyskilder fra LED og digitale skjermer.

  • Trafikk og syn

  • Solbeskyttelse

Bestill time

Del opp betalingen

C)Konto — Kjøp nå, del opp betalingen. 

Helt uten renter og gebyrer i opptil 18 måneder. Du kan velge å dele opp betalingen i 3, 6, 12 eller 18 måneder. Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 48 måneder med rente. Du kan benytte C)Konto på alle våre produkter og tjenester.